Accident – Logan (Taxi) Ferrari 599 – 30 Ianuarie 2015 București (video)

Publicat pe


Accident – Logan (Taxi) Ferrari 599 – 30 Ianuarie 2015 București

Vineri seara am ieșit cu niște prieteni la o tură de seară cu bicicletele prin centrul Bucureștiului așa am ajuns să vedem (după întâmplarea nefericită) accidentul fix când poliția făcea măsurătorile de rigoare la fața locului.

Accidentul a avut loc în intersecția bulevardului Mihail Kogălniceanu cu strada Vasile Pârvan, în intersecția unde se află Petrom.

locatie-

Cum spuneam nu am fost la fața locului când a avut loc accidentul, însă mi-am putut da seama ce s-a întâmplat. 599-le venea pe bulevardul Mihail Kogălniceanu din direcția Parcul Cișmigiu și vroia să facă stânga pentru a continua pe strada Vasile Pârvan și nu a acordat prioritate taxiului care venea din direcția opusă, asta dacă nimeni nu a trecut pe roșu. Din câte știți, pe o bandă din bulevardul Kogălniceanu circulă doar transportul în comun, atât RATB cât și taxiurile.

IMAG1094

La prima vedere accidentul nu era grav, însă la o analiză mai detaliată se putea observa că accidentul nu a fost chiar ușor și că cele două autovehicule implicate în accident erau destul de șifonate. La exterior Loganul era cel mai afectat, toată partea față era distrusă (incluzând aici radiatorul și cred că chiar și motorul avea avarii serioase, pe lângă bara și capota care și ele erau distruse. Toate aceste avarii se datorau faptului ca Loganul a intrat fix în roata dreapta față, avariind serios probabil direcția Ferrari-ului 599. Pe lângă această avarie, 599-le avea și bara față spartă puțin, parbrizul spart și el, dar și cele două airbag-uri (pasager și șofer) acționate.

Victime în Ferrari nu au existat, însă este posibil ca șoferul să fi avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece nu se afla la fața locului.

La final Ferrari-ul a fost pornit fără probleme și mutat pentru a debloca intersecția.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s