Expozitie auto Dacia 1300 Bucuresti 23 august 2014

Publicat pe Actualizat pe


fabricat-in-romaniaMaine, in parcul Lumea Copiilor Bucuresti, va avea loc un eveniment dedicat aniversarii a 45 de ani de la lansarea automobilului Dacia 1300.

Puteti vizita expozitia sambata aceasta incepand cu ora 18.00 pana la ora 21.00. Pe langa bine așteptatele bunicute pe 4 roti vor mai fi prezente si alte automobile, autoutilitare, camioane, motociclete si motorete, toate de fabricatie romaneasca.

Organizatorii au cateva prezentari inedite – ”Dacia 1300 – 45 de ani” si unul dedicat activitatii proiectantului IMS, inginerul proiectant al uzinei ARO Octavian Waszkiewicz care a facut parte din echipa de proiectanti care a realizat automobilele IMS 57, M59, M461 si motocicleta IMS 53 construite de uzina ARO din Campulung Muscel si sasiul rulant al primei autoutilitare TV construite de uzina bucuresteana „Tudor Vladimirescu” (mai tarziu Autobuzul/Rocar).

In 2001, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la proiectarea modelului M461, membrii sectiei ”ARO M461 Romania” au efectuat un raid Bucuresti-Campulung Muscel punctul final fiind uzina ARO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s