Tuning VW Golf R Oettinger – 396 CP si 4 secunde pana la 100 km/h

Publicat pe Actualizat pe


oettinger-boosts-the-vw-golf-r-1-1024x682Germanii sunt aproape de fiecare data cei mai buni cand vine vorba de modificat masini. Ultima realizarea a echipei germane de la Oettinger este un VW Golf R care a reusit sa ajunga la aproape 400 de CP in urma modificarilor aduse de echipa tehnica.

Masinii i s-a montat un turbo de dimensiuni mari si i-a fost modificat calculatorul (ECU) reusind sa adauge motorului supra-alimentat de 2.0 litri ce avea 295 CP un plus de 100 CP ajungand la 395 CP.

Cu noile modificari, Golful R este capabil sa atinga viteza de 100 km/h in mai putin de 4 secunde si poate atinge fara probleme viteza de 250 km/h.

Modificarile nu tin numai de partea de electronica si ECU, ci a primit si un facelift, facelift ce contine jante de aliaj de 19 sau 20 de inch, alte spoliere fata si spate, eleron si difuzor nou, toate pentru o aerodinamica mai buna. Vei observa pretutindeni logo-ul Oettinger.

Pretul pentru aceste componente nu este comunicat, insa daca vreti sa vedeti masina puteti sa o faceti in curand in Austria la evenimentul Wörthersee Golf GTI Meeting. Tot la acest eveniment vor fi disponibile si kit-urile de tuning.

oettinger-boosts-the-vw-golf-r-2-1024x682Video Tuning VW Golf R Oettinger

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s