2 compresoare auto ieftine si performante

Publicat pe Actualizat pe


Este timpul sa ai in masina, dar nu numai, un compresor auto cu ajutorul caruia sa verifici presiunea in roti cel putin o data pe luna. Pe langa roti de masina, mai poti umfla mingi si saltele.

Pentru aceasta iti recomand 2 compresoare auto destul de accesibile care te ajuta sa scutesti timp si bani pentru a face o verificare a valorii presiunii in pneuri.

Primul compresor auto este Black&Decker ASI300. Acesta ofera o presiune de 11 bar si ceea ce imi place cel mai mult la acesta este ca poate fi conectat atat la priza de 230V cat si la bricheta de la masina. Pe langa faptul ca umfla rotile, acesta mai poate umfla mingi de orice fel, saltele, etc. Acesta costa 370 RON si este livrat gratuit in toata tara impreuna cu o garantie de 2 ani.

copresor auto ieftin asi 300 black & decker
Compresor auto Black&Decker ASI300

Al doilea pe lista mea este tot un compresor auto Black&Decker model ASI200, ce ofera o presiune de 8,27 bar si poate fi utilizat doar la bricheta de la masina. Cu ajutorul lui poti pe langa rotile de la masina si mingi, saltele etc. Imi place la el ca este compact si se poate usor depozita in portbagajul masinii ocupand un spatiu redus. Acesta costa 230 RON si este livrat gratuit in toata tara impreuna cu o garantie de 2 ani.

Compresor auto Black&Decker ASI200

De ce spun ca e bine sa ai un compresor auto?

Daca nu stiai, presiunea mica in roti (rotile dezumflate) duce la un consum de carburant mai ridicat cu pana la 2,5% daca rulezi cu ele la o presiune cu 10% mai mica decat cea normala si cu pana la 4% pentru o presiune cu 20% mai scazuta.

Mai mult decat atat, o presiune scazuta in roti duce si la o uzura prematura al anvelopelor. Spre exemplu, daca mergi cu presiune mai mica cu 20% decat cea normala, durata de folosire a cauciucurilor masinii tale va scadea cu 25%.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s