BMW M1 Coupe – 410 CP, discuri ceramice, suspensii sport pentru 20.000 euro

Publicat pe


Cam atat trebuie sa platesti pentru a avea un BMW M1 cu un kit de tuning bazat pe performanta, dar si pe aspect. Pentru 20.000 euro poti opta pentru ca M1-ul pe care il ai sa ajunga la o performanta ca aceasta.

Pentru asta cei de la APP Europe au creat un nou kit pentru motorul de 3.0 litri turbocharged ce include un nou intercooler mai mare, un upgrade la ECU si redusa din greutate, montarea de evacuare sport din titan. Toate acestea duc M1-ul Coupe de la 340 CP la 410 CP.

Pentru cresterea sigurantei a fost montat un nou sistem de franare, ce consta in discuri ceramice cu 6 pistonase pentru discurile din fata si cu 4 pistonase pentru cele din spate. Pentru mai multa sportivitate APP Europe a montat si alte suspensii sport marca KW ajustabile in mod automat prin intermediul unei aplicatii speciale pentru iPhone sau iPod.

Pentru toate acestea trebuie sa platesti 20.000 euro daca doresti sa ti se monteze si noul sistem de franare cu discuri ceramice. Daca renunti la acesta vei plati mai putin cu 6.000 de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s