Masini de spalat auto sub presiune ieftine de la eMAG

Publicat pe Actualizat pe


Vesti bune pentru cei care sunt in cautare de o masina de spalat auto pentru masina personala, eMAG a anuntat astazi lansarea unei noi categorii de produse in portofoliu.

Noua categorie se numeste Bricolaj si are in componenta si cateva accesorii care ne intereseaza in mod direct pe noi, posesorii de automobile si anume masini de spalat auto cu presiune.

Momentan in categoria acestor masini de spalat cu presiune sunt doar patru produse marca Black&Decker, companie cu renume mondial in productia de produse de bricolaj.

Prima dintre cele patru este o masina de spalat auto cu presiune de 1300 W si 100 de bari, capabila sa consume 360 litri de apa intr-o ora de functionare. Pe langa aceste caracteristici Black&Decker PW1300TDW este livrat cu furtun de 3 m, roti pentru transport, pistol si set pentru detergent. Pentru mai multe detalii si pretul acestui produs aceseaza acest link.

Masina de spalat sub presiune Black&Decker PW1300TDW

A doua masina de spalat cu presiune este identica cu precedenta, insa soseste cu ceva mai multe accesorii utile cum ar fi lancea pentru spalare si tija cu duza roto-power. Pentru mai multe detalii si pretul acestui produs aceseaza acest link.

Masina de spalat cu presiune Black&Decker PW1300TD

Urmatoarea masina de spalat cu presiune este ceva mai performanta, are 1400 W, 110 bari si 370 litri de apa intr-o ora de functionare. La fel ca si primele doua, modelul PW1400 K PLUS are maner, roti transportoare si pistol, dar si cateva accesorii utile in plus cum ar fi pistol, rezervor pentru detergent, lance roto-power, perie pentru spalare, lance vario power. In plus acesta masina are si un set accesorii spalat suprafete mari/pardoseli in cazul in care doresti sa nu o folosesti numai pentru a spala masina. Pentru mai multe detalii si pretul acestui produs aceseaza acest link.

Masina de spalat cu presiune Black&Decker PW1400 K PLUS

Ultima masina de spalat sub presiune se numeste Black&Decker PW1500WB PLUS, are o putere de 1500 W, 120 bari, concuma 360 de litri de apa intr-o ora de functionare si are un furtun ceva mai lung de 5,5 metri. Pe langa acestea, masina de spalat este livrata cu maner si roti transportoare, rezervor pentru detergent, lance roto-power, lance vario power, perie de spalat, set accesorii spalat suprafete mari/pardoseli. Pentru mai multe detalii si pretul acestui produs aceseaza acest link.

Masina de spalat cu presiune Black&Decker PW1500WB PLUS

Toate masinile de spalat auto sub presiune sunt livrate in mod gratuit si au granatie 2 ani de zile.

Reclame

Un gând despre „Masini de spalat auto sub presiune ieftine de la eMAG

    Adi a spus:
    23/08/2011 la 10:27

    Mi-am cumparat si eu modelul al doilea din acest post si sunt foarte multumit de el. Are presiune suficienta, nu consuma foarte mult si face treaba la fel de bine ca cele de la spalatorie (evident daca masina nu este foarte murdara).

    Merita investitia, mai ales daca il folositi pentru cel putin 2 masini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s