CLS 63 AMG este oficial! Afla noua motorizare ce il va echipa

Publicat pe Actualizat pe


Cel mai puternic CLS lansat vreodata a fost anuntat in mod oficial. Noua versiune proaspat lansata este dotata cu un nou motor cu performante mult mai ridicata.

Tendita noua a produtorilor de automobile este in special de micsorare a a capacitatii motorului si de crestere a puterii. In acest sens nemtii de la Mercedess a inlocuit motorul V8 aspirat de 6,2 litri ce producea 514 CP cu un nou motor tot V8 dar 5,5 litri, supraalimentat ce produce 525 CP si 700 Nm. Acest nou motor va echipa atat noul CLS 63 AMG cat si versiunile AMG ale lui S-Klasse.

Noua motorizare are acum un consum mediu mult mai redus fata de motorizarea ce echipa vechiul CLS 63 AMG care avea un consum mediu de 14,5 litri la 100 km, fata de cei 9,9 litri la 100km pe care ii consuma noul motor de 5,5 litri.

Design-ul ales de cei de la Mercedes pentru noul CLS AMG este unul agresiv care cu siguranta va fi placut pentru orice eventual client.

Galerie foto CLS 63 AMG 2010

In video de mai jos poti vedea cum au aflat cei de la Mercedess care sunt elementele de atractie la prima vedere la diferite persoane.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s