Iata cum va arata noul Volvo S60 care va fi prezent la Geneva (video)

Publicat pe


Noua generatie de Volva S60 e gata sa iasa pe portile fabricii in viitorul apropiat. Pana sa-l putem cumpara ne vom putea bucura de el la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Volva S60 are un sistem ingenios de securitate al pasagerilor ce poate evita coliziunile la viteze de pana la 35 km/h, numai bun atunci cand traficul e aglomerat si nu esti foarte atent. Chiar si la viteze mai mari este eficient deoarece acesta franeaza in mod considerabil viteza automobilului.

Motorul de 3 litri cu 6 cilindri in linie este capabil sa duca masina la 100 km/h in numai 6.5 secunde, motorul avand o putere de 304 CP si un cuplu de 440 Nm. Viteza de top este bineinteles limitata la 250 km/h. Conform declaratiei oficialilor, consumul a fost redus cu 10% ajungandu-se la un consum mediu la 100 km de 10,2 litri.

Ca alte motorizari se va putea opta intre motorul de 2 litri pe benzina turbo, cu injectie directa ce produce 203 CP si 300 Nm, avand un sprin de 7,7 secunde pana la 100 km/h. Motorizarile diesel nu lipsesc nici ele, noul S60 dispunand de doua versiuni, una de 2,4 litri si 205 CP ce dezvolta un cuplu de 420 Nm si un altul de 2 litri, 163 CP si 400 Nm. De asemena vor exista si versiuni pe benzina de 115 si 240 CP.

Pretul nu este inca cunoscut, cert este ca poate ajunge in mana viitorilor clienti mai devreme de a intra in vara.

Galerie foto Volvo S60 2010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s