Prezentarea generala Volkswagen Golf 6 – design interior/ exterior/ concluzie generala

Publicat pe


Design
Noul Golf 6 se remarca prin formele sale evidente pentru marca Volkswagen si nelipsite pentru un Golf. Acesta impresioneaza prin stilul clar al designlui, perfectiunea finisajelor si liniile precise care domina imaginea acestui model. Partea frontala se impune prin nota sportiva, asigurata de grila specifica a radiatorului, precum si de forma eleganta a farurilor. Linia marcanta Tornado confera modelului o imagine aerodinamica: de la farurile frontale pana la stopurile caracteristice.

Interiorul are o calitate de top
Prima data cand te urci la volanul acestuia iti sare in ochi bordul, care este schimat destul de mult fata de cel de la Golf 5. Interiorul este asigurat de elementele de calitate superioara, de exemplu numeroasele aplicatii cromate, precum si insertiile decorative elegante la nivelul plansei de bord si al capitonajelor interioare a portierelor. Lumina de fundal de culoare alba a ceasurilor de bord ofera o senzatie foarte placuta ochiului, iar sistemul de climatizare „Climatic” disponibil in serie garanteaza temperatura perfecta la bord.

Design total nou al jantelor de aliaj
Pe langa jantele de serie, adica cele de 16 inch din tabla sau din aliaj usor in functie de varianta de echipare. De exemplu, echiparea Highline ofera in serie o janta din aliaj usor de 16 inch. Prin intermediul pachetelor sport disponibile optional, este posibila accentuarea aspectului dinamic al noului Golf. Pentru noul Golf sunt disponibile jenti pana la 18 inch.

Alte elemente ale design-ului
Noul Golf beneficiaza de o imagine cu un dinamism impresionant gratie sectiunii posterioare cu un nou design: teava dubla de esapament in partea din spate dezvaluie puterea disponibila sub capota, in timp ce noua forma a stopurilor se remarca prin accentele elegante. Prin liniile sale impresionante in sectiunea laterala, precum si la nivelul aripilor, precum si gratie grilei radiatorului cu o culoare neagra lucioasa, noul Golf beneficiaza de o imagine puternica si atletica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s