Skoda Octavia are si motor de 1,2 litri turbo de 105 CP si DSG pe TDI 1.6

Publicat pe


O noua motorizare este disponibila pentru Noua Skoda Octavia. Este un motor de 1,2 litri pe benzina. Aceasta este una din noutatile pe care le aduce Skoda la inceputul acestui an.

Pe langa aceasta noua motorizare de 1,2 litri turbo pe benzina ce poate produce 105 CP prin injectie directa. Pentru o parte din modelele 2010 Skoda a mai pregatit ceva si anume, la motorizarea de 1,6 litri TDI tot de 105 CP vor fi echipoate cu DSG.

Motorul de 1,2 litri este cuplat la o cutie de viteze cu 6 rapoarte si o a saptea viteza disponibila pentru varianta diesel cu DSG. Aceasta motorizare ofera performante decente, 10,8 secunde pana la 100 km/h in timp ce consumul mixt de combustil a fost anuntat a fi la 5,7 litri la 100 km/h.

Skoda Octavia 1,2 STI are un pret de start pentru Marea Britanie de 14130 euro pentru varianta de echipare Lifeback si de 15772 euro pentru Estate.

Skoda Octavia 1,6 TDI cu optiunea cu DSG cu dublu ambreiaj si 7 viteze va avea acelasi body-kit ca si modelul cu echipare de 1,2 litri, dar la un pret de start de 18.800 euro pentru hatchback si de 19840 euro pentru Estate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s