Audi E-Tron al doilea model al masinii electrice a fost dezvaluit

Publicat pe


Masina a aparut la Salonul Auto de la Detroid si este o demonstratiei a germanilor de la Audi ca pot se pricep foarte bine si la masinile electrice.

Masina are o lungime de 3,93 m, 1,79 m latime si doar 1,22 m inaltime. Numar total de locuri este de doua, iar greutatea totala este de 1350 kg. Design-ul este futurist, s-au adoptat linii mai colturoase si o culore ce exprima puritate. Ca motorizari foloseste cele patru motoare electrice, cate unul pentru fiecare roata.

Performantele nu sunt deloc rele. Pentru a ajunge la 100 km/h ii trebuie doar 5,9 secunde. Inca o cifra impresionanata este timpul necesar pentru a atinge 120 km/h de la 60 km/h, acesta fiind de numai 5,1 secunde. Viteza de top este limitata la 200 km/h.

Bateriile Li-Ion sunt situate in spatele scaunelor pasagerilor si au o autonomie de circa 250 de km. Rotile au 19 inch si sunt dotate cu anvelope de 235/35/19 fata si 255/35 spate.

Audi a folosit un sistem de incalzire special ce mentine temperatura interioara in permanenta constanta pentru un confort cat mai ridicat.

sursa: gtsprit.com
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s