Tuning extrem pentru Mercedes-Benz G55K by ART

Publicat pe


Un monstru e pregatit pentru Dubai Motor Show. Acesta este un mercedes G special preparat de inginerii ART. Bine inteles ca si acesta va fi disponibil doar in editie limitata.

Modificarile sunt extreme si acopera mai multa partea exterioara. La exterior masina se imbraca intr-un body kit complet alb, cu o noua bara fata, dotata cu LED-uri, si 6 proiectoare de ceata, o noua capota, faruri duble cu xenon. In partea laterala se remarca pragurile ce se termina cu evucuarea. In spate LED-urile nu lipsesc nici ele.

Kit-ul de performanta exclude Vmax-ul, o ditamai racitorul de aer si un sistem de 6 tevi de evacuare din otel inoxidabil. De ce 6? Am mai vazut pana acum cate 6 si la alte modele de masini tunate extrem. Insa ca orice mercedes care se respecta acestea au un scos clar, patru dintre ele, sunt sport si asigura evacuare gazelor, iar celelalte 2 ramase asigura evuacarea surplusului de gaze. Motorul produce 601 CP si 800 Nm. Viteza maxima este de 260 km/h.

La interior are piele rosie, combinata cu lemn scump, un volan multifunctional cu o multime de comenzi si el imbracat in piele, covoare negre si scane individuale electrice, cu incalzire si ventilatie.

Masina are in dotare roti pe 22 inch incaltate cu cauciucuri Pirelli Scorpion 305/35 R22.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s