Gemballa Tornado GTS 750 – cel mai tare SUV din 2009?

Publicat pe


Inginerii de la Gemballa nu dorm! Inca un model apare pe mai toate site-urile de specialitate. Imaginile lui GTS 750 sunt oficiale. Acestia au modificat SUV-ul de 400.000 de euro pentru al face ceva mai sport si a avea o stabilitate mai mare pe strada.

In partea din fata se observa imediat bara ce are niste guri de racire foarte mari, farurile in forma de lacrima. Farurile de ceata sunt incorporate in bara fata si sunt foarte mici. In spate se remarca cel bine GTS-ul. Are un nou design al barei ce include trei sectiuni de iluminat, fata de numai una. Cei drept arata bestial din spate.

Inginerii Gemballa au pus saracul GTS la slabit si se vede ca au reusit sa-i aduca o silueta supla dupa pierderea a circa 250 kg din greutatea totala. Greutatea mult mai usoara combinata cu cei 750 CP ai V8-ului turbo ce produce 1050 Nm se poate ajunge foarte rapid la viteza maxima de 300 km/h. Sprintul 0-100 km/h se face numai in 4,3 secunde.

La asemenea cifre neaparat trebuiau modificate si elementele de securitate cum ar fi rotile mai mari, alt sistem de franare, prize de aer care nu lipsesc de pe modelul de fata. Gemballa 415/380 mm discuri de franare, cu etrieri cu sase pistoane fata si patru pistoane spate, Jantele de aliaj usor sunt pe 22 inch si impreuna cu suspensia sport s-a scazut garda la sol cu 70 de mm.

La interior se observa scaunele sport, ecane video pretutindeni si pielea de Alcantara. Bineinteles ca nu putea sa lipseasca si cateva insertii de piele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s