Mercedes CL65 AMG by Vath

Publicat pe


Nu numai brabus se ocupa de masinile de la Mercedes. Mai nou am vazut un CL65 AMG modificat de Math, tunner german bineinteles.

Nemultmit sunt si de data asta, nu imi place sa-mi cumpar un mercedes care sa ii lipseasca celebra stea in trei colturi. Asta e cam toti fac asta, cand vine vorba de mercedes. In rest toate de bune, multa putere si mult caracter pentru CL65 AMG.

Vath s-a ocupat de boy kit-ul de fata care da ceva mai multa aerodinamica masinii. Incep cu bara fata care in partea de jos o buza, iar in spate se termina cu un difuzor. Cel din urma este de in carbon, la fel ca si buza portbagajului si micul eleron de pe plafon.

Performanta este si ea crescuta. Prin modificarile ECU, adica o noua admisie, un nou sistem de racire precum si supraaliemntarea, au dus masina la un tatal de 745 CP si un cuplu uluitor de 1150 Nm, mai mult decat un Veyron! Puterea este lasata in spate prin evacuarea cu 4 esapamente.

Cate cifre ale CL65 AMG:
– 0 – 100 km/h in numai 4 secunde;
viteza de top 340 km/h (pentru care s-a optat la sistemul AIRMATIC pentru miscorarea cu 40 mm a garzii la sol);

Vath ofera lui CL65 AMG roti pe 20 de inch incaltate cu cauciucuri Vredenstein. La un asemenea bolid a fost necesara instalarea unui nou sistem de franare cu 6 pistonase pe etrier si discuri pe fata mai mari, de 405 mm.

Kit-ul are un pret de 36.980 euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s