Audi A5 Sportback by ABT

Publicat pe


ABT, unul dintre preferatii mei, la fel si A5-ul, au reusit sa se combine pentru a obtine un rezultat foarte tare, atat la exterior cat si la performante.

ABT aduce o noua grila fata cu nelipsita sigla ABT, bara de protectie. Spatele se termina cu o noua bara dotata cu difuzor si patru evacuari. Daca vrei sa aplici kit-ul pe masina ta poti sa alegi dintre rotile de aliaj pe 18 respectiv 20 inch.

Acest body kit + cel de performanta este disponibil doar pentru Audi A5 SportBack 2.0 STI benzina si pe cel diesel de 3.0 l TDI. Crestere impresionanta de performanta la motorul de 2.0 litri, unde numarul cailor putere a crescut de la 180 CP la 275CP, in timp ce motorul V6 de 3.0 litri a ajuns la 282 CP de la 240.CP Pentru acesta mai exista inca o kit ce creste puterea pana la 310 CP.

Performantele celui mai puternic kit duce masina la 100 km/h in 5.8 secunde. Performanta necesita si un plus de siguranta, care la A5 sportback este reprezentat de o noua suspensie sport, un nou sistem de franare dotat cu etriere cu 8 pistoane si discuri mai mari in diametru, 345 sau 380 mm.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s