Off Road Arena 2009 – Bucuresti Parcul Tineretului

Publicat pe


In perioada 28-29 noiembrie Parcul Tineretului din Bucuresti gazduieste unul dinrtre cele mai importante evenimente auto din capitala de anul acesta. Cu ocazia acestui Off-Road Arena s-au intalnit cei mai renumiti piloti de masini off-road din tara, dar si cei de motociclete si ATV/ Quaduri.

Cu ocazia acestui evenient avem prezente mai multe moduri interesante de concurs. Arena, reprezinta locatia unde se tin concursurile, aducand aminte de intrecerile sportive din istoria trecuta unde intrecerile sportive de desfasurau in arena.

Syncron inca o noutate pentru eveniemntele sportive din Romania. Acesta reprezinta mai multe trasee pentru diferite categorii de vehile, concurand in paralel doua vehicule.

OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL este dedicat tuturor categoriilor de vehicule si pentru prima data in Romania masini, motociclete si atv-uri vor concura in acelasi timp oferind publicului un show unic. Publicul va putea vedea duelul direct al concurentilor de la auto, moto, atv si quad in acelasi timp,practic intr-o nebunie organizata pentru un spectacol electrizant.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina oficiala a evenimentului: offroadarena.ro.

 

 

Galerie Foto

Galerie video

Reclame

Un gând despre „Off Road Arena 2009 – Bucuresti Parcul Tineretului

    Prost. Alain a spus:
    29/11/2009 la 14:10

    Este criminal sa masacrezi un parc in halul asta! Ce lasati, mai, aurolacilor , copiilor vostri in afara de gunoi, distructie si poluare fonica?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s