Conferinta Internationala ESFA 2009 – Expozitie de automobile in cadrul UPB

Publicat pe


Universitatea Politehnica din Bucuresti a sustinut in zilele de 12 – 13 noiembrie conferinta internationala ESFA 2009 care este facuta in colaborare cu Catedra Autovehicule Rutiere din cadrul UPB

Evenimentul a avut loc in fata facultatii de Stiinte Aplicate respectiv Transporturi din cdrul UPB. Timp de doua zile studentii, dar si orice doritor, puteau sa admire modelele unor marci de automobile renumite. Printre acestea parcul cel mai mare l-a avut cu siguranta Dacia si Reanult, unde erau prezente majoritatea modelelor noi aparute pe piata.

Dacia a venit cu modelele sale Dacia Sandero, Samdero Kiss FM, Logan, Logan MCV, Logan Break, iar cei de la Renault cu modelele noi de Megan, Fluence, Estate, Noul Symbol si cateva autovehicule de marfa si persoane.

Printre altii constructori s-au mai numarat Skoda (Avira), Fiat (Bravo), Lancia (Delta), Dodge (Nitro, Avenger SXT), Crysler CRD SRT, Jeep Limited CRD, Mitshubishi cu Noul Colt, Lancer 10 si Outlander. Acestea sunt modelele pe care mi le amintesc momentan, dar cu siguranta mi-au scapat cateva.

Pe langa aceste au fost si cateva autoutilitare DAF si IVECO.

Atractia expozitiei a fost cu siguranta un BMW 530d GT care conform datelor tehnice detine 245 CP pentru un motor de 3 litri. Pretul modelului expus era de 62.337 euro fara TVA si de 74.181 euro cu TVA. Daca aveai de gand sa-l cumperi, rata de leasing era de 550 de euro.

La iesirea din parc, puteai vedea un frumos Audi TT, probabil al unui student.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s