Volkswagen Scirocco Black Rocco, tuning de la MR Car Design

Publicat pe Actualizat pe


Cel mai recent tunat Scirocco este modelul de la MR Car Desgin, un VW Scirocco Negru care arata incredibil de bine, cu un negru mat ce va lua ochii cu siguranta multor trecatori

Are un aspect agresiv care se evidentiaza si in momentul in care afli performantele de care dispune acest automobil, care tinde spre a deveni un supercar. Body Kit-ul exterior Rieger e compus din bara fata, praguri, o noua bara spate cu difuzor si o noua evacuare cu 4 esapamente. La exterior se mai remarca prin culoarea caroseriei care este un negru mat. Imi plac foarte mult jantele, care sunt pe 20 de inch marca Emotion.

Scirocco Rocco e echipat cu un motor TSi de 2.0 litri, cu multe modificari. Acesta a fost echipat cu un ECU Tuning, un downpipe si pachetul Stage 3 turbo de la MR Car Design pentru performante de top. Inca vreau sa te mai tin in suspans cu puterea motorului… si continui cu evacuarea de la motor ce se termina cu 4 tevi de esapament. Tare nu ?!

Puterea motorului e dusa pana la 370 CP si un cuplu impresionant de 519 Nm. Din pacate as fi vrut sa stiu si viteza de top si in cate secunde face 100 de km/h, dar nu am gasit detalii privind acest aspect. Pentru stabilitate mai buna s-a optat pentru suspecnii de la KW Automotive si anume Coilovers V3. Tot in acest sens, au fost schimbate si etrierele de frana. Noile etriere de la Stoptech au 4 pistonase vin insotite de discuri de frana 355 x 22 mm, ventilate.

Din pacate nu s-a facut public pretul pentru toate modificarile aduse lui Rocco.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s