Opel Corsa ecoFLEX consum de doar 3,7 litri la 100 km

Publicat pe


opel-corsa-ecoFLEX-2010Opel a anuntat inca cateva detalii pentru viitorul Opel Corsa ecoFLEX care va aparea in 2010.

Puterea e furnizata de la motorul diesel CDTI de 1,3 litri turbo ce e capabil sa furnizeze o putere de 70 kW (95 CP) si un cuplu de 190 Nm. Viteza de top este de 177 km/h, iar acceleratia 0 – 100 km/h se face in 12,3 secunde.

opel-corsa-ecoFLEX-2010-motor-diesel-engineDatorita tehnologiei aplicate motorului si cutiei de viteze, masina este destul de economica, din testele facute de producator aceasta a reusit sa obtina un consum de numai 3,7 litri la 100 km si un nivel de emisii de dioxid de carbon de 98g/ km pentru varianta in 3 usi si de 99g/ km pentru varianta in 5 usi. Cifrele nu sunt foarte impresionanate daca e sa ne gandim ca un Volksvagen Polo Blue Motion consuma doar 3,3 litri la 100 km si emite doar 87 g/ km de CO2.

Masina va fi lansata in luna ianuarie 2010 si va veni cu o garda la sol mai mica cu 20 de mm, un filtru nou de particule diesel, precum si cu roti din otel de 14 inch (optional de 15 din aliaj). Pretul de vanzare inca nu a fost facut public, dar probabil nu va fi cu mult mai mare fata de varianta dinaintea sa. Astept sa vina la reprezentantele opel sa-l pot testa si eu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s