Campionatul National de Raliuri – Raliul Argesului EuroMall 2009

Publicat pe Actualizat pe


raliul-argesului-2009Argesul, mai precis zona muscelului, dar si pitestiul, are de cativa ani incoace placerea sa deschida si sa inchida unele dintre cele mai iubite evenimte auto din lumea automobilismului romanesc. Deseori se intampla ca in calendarul VTM-ului Campulungul sa tina prima etapa a campionatului si acum avem in CNR ultima etapa a campionatului national de raliuri.

Campionatul National de raliuri Dunlop se va desfasura pe 30 octombrie – 1 noiembrie in judetul Arges. Startul va avea loc in municipiul Pitesti, in parcarea Euromall, cel de langa autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Programul va incepe cu parcul deschis in seara de vineri 30 octombrie, urmand ca la prima ora sambata sa aiba loc prima proba PS1 Stalpeni – Pitigaia ce are o lungime totala de 6.45 km, urmata apoi de PS2 pe traseul Pitigaia 1 – Huluba 1 pe distanta de 6.4 km. Intreg plan orarul il poti vizualiza aici, precum si harta traseului de aici.

Raliul insumeaza o distanta totala de 380 km ce vor fi parcusi de piloti pe parcusul la 13 probe speciale, toate pe macadam.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s