Brabus Mercedes S-Class cel mai rapid sedan de serie 339.57 km/h

Publicat pe


Daca iti permiti si iti doresti cel mai rapid sedan de serie, uite ca aparut solutia. Aceasta vine de la popular tuner de la Mercedes, Brabus, care a preparat ultimul model de S-Class, facandu-l sa ajunga la viteza de top de 339.57 km/h.

Cum bine stim Brabus nu modifica foarte evident masinile la exterior, adica face tuning de bun gust, cel mai bine pricepandu-se la tunigul „de sub capota”. S-ul este un S600 cum un motor V12 de 5,5 litri, care dupa toate modificarile a ajuns la 6,3 litri, prin montarea unor turbine mai mari si o multime de alte piese care au reusit sa transforme automobilul intr-un adevarat bolid.

Motorul are o putere de 740 CP si ajunge la un cuplu de aproape 1000 Nm. Acceleratia 0 – 100km/h aproape ca te trece prin scaun, doar de 4 secunde are nevoie pentru a depasi aceasta valoare.

Ca alte elemente vei gasi faruri si stopuri cu tehnologie LED, niste discuri de frana uriase, precum si un interior ce se poate modifica in fel si chip la cererea clientului.

Numele de cod este SV12 R si reprezinta cel mai inalt punct atins de Brabus in ceea ce priveste tehnologia. Doar persoanele cu ani isi permit sa cumpere un astfel de exemplar care depaseste de cateva sute de mii de euro. Masina este posibil sa-si faca aparitia la show-ul de la Frankfurt 2009.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s