Tuning facut la Seat Leon Facelift de catre JE Design

Publicat pe


Personal nu prea imi place cum arata kit-ul culorile sunt cam prost imbinate, mai mult imi place cum arata Leon FR.

Oricum daca tie iti place, o sa-ti dau ceva mai multe detalii asupra acestui kit exterior facut de cei de la JE Design, al saselea facut de de ei numai pentru Seat Leon.

Kitul aerodinamic include un bara fata ce costa 299 euro, niste praguri agresive la acelasi pret de 299 euro, precum si o bara spate cu insertie de carbon la 349 euro precum si un mic spoiler inclus in pretul de 349 euro. Pe langa acestea JE Design mai poate oferii un noua aripa spate la 459 euro, o girla fata negru mat la 119 euro, masti pentru faruri la 89 euro si hood scoop la 149 euro.

Bineinteles ca nu s-au oprit doar la aspectul exterior. Tunerul a mai creat un set de suspensii sport ce lasa garda cu 35 mm pe fata si 15 mm spate totul pentru doar 159 euro. Daca vrei ceva mai agresit JE Design vine cu un kit de suspensie sport lasat cu 65 mm mai jos, dar la un pret ceva mai piperat de 979 euro.

Daca vrei sa schimbi rotile poti opta intre cele de 17,18 sau 19 inch, pentru esapament ai la dispozitie un kit dublu de evacuare din otel inoxidabil la 339 euro chiar si un kit sport cu , tot din otel inoxidabil.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s