Conceptul FSE Mercedess S400 Hybrid Video

Publicat pe Actualizat pe


Si marii producatori de automobilisme cum este si Mercedess incearca sa creeze masini puternice si in acelasi timp si consumatoare de energie mai scazuta.

Ultimul model de hybrid vine de la Mercedess si poarta numele de S400 Hybrid. Masina vine cu foarte multe inovatii in tehnologie. Una dintre cele mai importante este reprezentata de folosirea de structuri si usi metalice care se umfla in la impact, marind astfel siguranta pasagerilor.

Tehnologia lui S400 nu se opreste aici. Acesta dispune de alte inovatii cum ar fi plasarea inbara fata a masinii a unui saculet confectionat dintr-un material foarte rezistent, care in momentul unui impact acesta se umfla amortizand impactul si in acelasi timp ridicand masina cu aproximativ 80 mm pentru a atenua lasarea masinii in partea din fara in timpul impactului.

La interior pe langa airbag-urile standard mai exista cateva tehnologii foarte interesante. In momentul unui impact, scaunele se apropie unul de celalat cu cate 50 mm, un airbag apare in zona capului intre cei doi pasageri, iar centurile dispun si ele de airbag-uri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s