SUV-ul de la Dacia – Sandero Stepway

Publicat pe Actualizat pe


Astazi la Salonul Auto de la Barcelona cei de la Dacia au prezentat in premiera Dacia Sandero Stepway, primul SUV al producatorului roman de automobile.

De fapt masina nu este chiar un SUV, ea are garda la sol mai inalta fiind mai usor de condus pe drumurile mai accidentate fiind ideala pe drumurile de tara neasfaltate. Acest model este vandut deja in America de Sud, Brazilia si Argentina, dar sub emblema Renault. Noi nu am facut decat sa imprumutam in mare parte (80%) din piesele de pe modelul deja comercializat in aceste tari si sa ii schimbam emblema in Dacia.
Masina se distinge prin faptul ca partea de jos a caroseriei este „imbracata” cu elemente care sugereaza o mai mare robustete in terene greu. Scuturile fata – spate, pragurile si aripile conturate sunt elementele care fac diferenta, plus farurile pe fond negru. Din punct de vedere tehnic nu exista schimbari majore. Tractiunea este pe o singura punte (fata), dar garda la sol este cu 20 de mm mai mare fata de modelul Sandero pe baza caruia este construit.

Ca motorizari dispune de un motor pe benzina de1,6 litri si 90 CP, care afiseaza un consum mediu de 7,6 l/100 km si de turbodiesel-ul dCi de 1,5 litri, in varianta de 70 CP. Acesta este creditat cu un consum mediu de 5,3 l/100 km.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s