Ferrari 599XX imagini oficiale

Publicat pe


Masina arata excelent. Ea a fost prezentata pentru prima data Salonul auto de la Geneva arata putin cu 599 GTB Fiorano pe platforma caruia se bazeaza. Cu siguranta toata tehnica pe care o gazduieste, o parte a fost imprumutata si de la 599 Scuderia.

599XX are sub capota 700 CP toti fiind disponibili la 9000 RPM. Excelenta aerodinamica disponibila pe aceasta reuseste sa obtina cifre impresionante. La o viteza de 200 km/h forta de apasare este de 280 kg in timp ce ajungi pana la 300 km/h aceasta creste de aproximativ 3 ori ajungand la 630 kg. Sistemul actiflow este prezent in spate prin canalele de aer de sub masina. Foarte interesante sunt si cele doua aripioare din spatele usilor care au un rol foarte important in aerodinamica bolidului.

Masina dispune de electronica de ultima ora denumita „” care sunt duse la limita pentru a oferii masinii cea mai buna performanta. Greutatea redusa prin folosirea masiva a carbonului, precum si cutia de viteze special modificata reduce timpul de schimbare a treptelor de viteza cu 60 de ms. Cu sigurana vom vedea masina doar in curse, pe strada fiind putin probabil sa apara. Oricum adevarata putere si maestrie pe un circuit si-l poate arata cu adevarat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s