Skoda Octavia RS si Octavia Scout Facelift vor aprea din primvara 2009

Publicat pe Actualizat pe


Producatorul Ceh de automobile Skoda s-a gandit ca ar prinde bine o modificare celor doua modele sport din gama sa Skoda Octavia RS si Octavia Scout si a decis ca in acesta primavara sa lanseze spre productie cele doua automobile in varianta facelift.

Modificarile vor fi atat vizuale cat si tehnice. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice acestea se vor regasi in senzorul de calitate al aerului pentru Climatronic si un nou sistem de iluminare.

Pentru prima data pe un RS vei gasi faruri echipate cu Xenon adaptiv si cu iluminare de modul. Pe langa aceasta vei avea si faruri de ceata dar si lampi cu LED-uri pentru iluminare de zi.

Ca sportivitatea sa creasca noul RS va avea un sasiu ridicat la 127 mm, greutate redusa cu 20 kg pentru benzina si 15 kg pentru diesel.

Octavia RS va veni echipata cu aceleasi motoare de 2.0 litri (una diesel una benzina), fiecare dintre ele cuplate la o cutie manuala cu 6 rapoarte twin-clutch. Motorul pe benzina dezvolta 197 CP si are un consum mediu de 7.5 litrii la 100 km, iar dieselul va avea 168 CP si un consum mediu de 5.7 litrii la 100 km.

Scout-ul facelift are modificata grila radiatorului, faruri de ceata si lumini cu functie Corner. Cutia sa de viteze foloseste a patra generatie de ambreaj Haldex pentru a transfera cu mai mult de 85 % cuplul la o singura roata. Acesta vine cu doua motorizari, 1.8 litri TSI 158 CP si 2.0 litri TDI PD DPF 138 CP, ambele motorizari cu aceeasi cutie cu 6 rapoarte manuala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s