Monstrii soselelor: Mercedes S63 AMG si S65 AMG Facelift

Publicat pe Actualizat pe


Daca iti plac masinile de lux si in acealsi timp si puternice Mercedes vine cu doua solutii de exceptie fiecare din ele cu peste 500 CP. Cei doi monstrii sunt Mercedes S63 AMG si S65 AMG Facelift care se asteapta sa apara pe piata din anul 2010.

Partea frontala a fost modificata pentru a asigura o mai buna racire. Farurile cat si stopurile folosesc tehnologia LED. Evacuarea este finalizata prin 4 tevi de esapament, cate doua pe fiecare parte. Desing-ul este asemanator evident clasei S-Class.

In ceea ce priveste performanta S63 AMG este alimentat cu un V8 de 6.2 litri ce asigura o putere de 518 CP si 465 Nm. Transmisia este asigurata de o cutie automata cu 7 rapoarte. S65 AMG „Big Daddy” in familia sedanurilor de la Mercedes are un twin-turbo V12 de 6.0 litri care are nici mai mult si nici mai putin de 604 CP si un cuplu impresionant de 738 Nm. Pentru asemenea putere s-a optat tot pentru o cutie automata dar de data aceasta cu 5 rapoarte. Pentru o putea tine o astfel de putere pe sosea ESP-ul este prezent intr-o versiune modificata.

Masinile vor sosi in Europa la un pret pe masura performantelor sale. S63 AMG va avea un pret fara taxe de aproximativ 100.000 Euro, iar S65 AMG de 154.000 Euro.

______________________________________________

Mercedes  S65 AMG imagini:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s